Servies


Het mooiste en meest persoonlijke kraamkado bestel je hier! 
Geboorteserviesjes in een speciale stijl of naar aanleiding van een geboortekaartje met naam en geboortedatum. Alles kan.


Portretschilderijen

Hier kan je een mooi portret van je kinderen, een huwelijkspaar of van jezelf laten maken. Dit kan in verschillende stijlen en op verschillende ondergronden. Het is ook mogelijk om een persoonlijke tekst of andere elementen in het schilderij te laten verwerken.


Schilderijen (vrij werk)

Mijn vrije werk bestaat schilderijen, upcycled serviesgoed en keramieke beelden, dit ik zie als grote illustraties van mijn belevingswereld. Ik kijk kritisch naar mijn omgeving en wat er speelt in de hedendaagse westerse wereld. Mijn inspiratiebronnen lopen dan ook uiteen van pop-cultuur, mode, media tot natuur en cultuur. Ik wil met mijn werk niet de wereld verbeteren of de toeschouwer overtuigen van mijn mening, maar een eigen beeld maken van deze wereld.


Catering

Mijn  andere grote hobby is koken, ik vezorg regelmatig cateringen in de regio Den Haag.
Ik kook voor groepen tot 50 personen, lunches, borrels en diners.
Ook verzorg ik, als daar behoefte naar is, de aankleding en styling van uw feest of evenement.
Ik gebruik uitsluitend verse ingredienten en maak alles zelf. Ik zorg ervoor dat alle gerechten en hapjes mooi gepresenteerd worden.
Ik kan rekening houden met alle wensen, diëten en soorten allergie.

Michelle Beugeling

Mijn werk is heel breed georiënteerd, van commercieel werk in opdracht tot vrij werk. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Willem de Kooning-Academie in Rotterdam.  Hierna ben ik zelfstandig werkzaam geweest als illustrator en grafisch vormgever. Ook maak ik vaak kunst in opdracht, portret schilderijen en geboorte serviesjes.